Lowara SVI insteek pompen
Deze verticale meertraps insteekpompen zijn geschikt voor het transport van schone vloeistoffen zonder bijtende/schurende substanties of vezels. De SVI serie is gemaakt van RVS 316 en bestaat uit de volgende modellen SVI 33-46-66-92. De motorversie is afhankelijk van het model. De SVI tot 2,2 kW is uitgerust met EFF2 motoren. De range van 3 kW tot 22kW is uitgevoerd met PLM motoren (=EFF1). Het is mogelijk om de as te verlengen. U kunt lege trappen toevoegen zonder opbrengstverlies. De insteeklengte van de pomp kunt u dus aanpassen aan uw systeem.
Roestvaststalen verticale meertrapspompen.
De SVI insteekpomp – meertrapspompen staan voor het ultieme in energie-efficiëntie, eenvoudige installatie en economisch gebruik – een nieuwe generatie verticale insteek meertrapspompen die uitstekende prestaties realiseert en betrouwbaar is. De behoefte van de klant heeft centraal gestaan bij de ontwikkeling van de nieuwe SVI pomp. Een langere looptijd en hoog rendement zorgen voor een lage totale lifecycle costs in een breed scala van toepassingen.
extra efficiënt
Het nieuw hydraulisch ontwerp van de in combinatie met een hoog rendement motor (IE2) realiseert een maximale efficiëntie.
eenvoudig te onderhouden
Het nieuwe motorontwerp zorgt ervoor dat u de mechanische asafdichting kunt vervangen zonder de motor los te koppelen. Hierdoor neemt de servicetijd met 50% af. De standaard DIN mechanische asafdichtingen, lager onderdelen, service gereedschappen en IEC motoren zorgen gezamenlijk voor snel en gemakkelijk onderhoud.
energiezuinig
Pompen behoren tot de grootste energieverbruikers. De nieuwe SVI bespaart energie, hierdoor wordt de CO2 uitstoot vermindert en kunt u zo een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Combineert u de SVI met een variabele frequentieregelaar, bijvoorbeeld met de Hydrovar® van Xylem, dan kunt u nog meer energie en geld besparen.
Voordelen.
De SVI serie bestaat uit 11 uitvoeringen en kan speciaal worden geconfigureerd voor een breder scala aan toepassingen. De lijn is uitwisselbaar met de Lowara SV verticale meertrapspompen. Doordat de nieuwe e-SV op 5 productlocaties gefabriceerd wordt zijn de levertijden ten aanzien van de pomp en onderdelen kort.
Toepassingen
De ITT Lowara Xylem SVI roestvastalen verticale insteek meertrapspompen wordt toegepast daar waar een hoge druk gewenst is. De pomp is als dompelpomp / insteekpomp uitgevoerd, zodat deze als boosterpomp en als condensaatpomp in vrijwel iedere tank makkelijk in te bouwen is. Tevens is dit pomptype uit te voeren met (Hydrovar) frequentie besturing of via een aan/uit regeling met cascade regeling.
– Watertoevoer en drukverhoging
– Waterbehandeling
– Lichte industrie
– Irrigatie en agricultuur / Verwarming
– ventilatie en airconditioning
– Condensaatsystemen

Artikel of pompnummer zoeken: