Lowara NSCF – Centrifugaal pompen naar een hoger niveau
De combinatie van hoog efficiëntie en grote flexibiliteit ten aanzien van installatie, materiaalmogelijkheden en de temperatuur maakt dat de nieuwe Lowara e-NSC-serie de juiste keuze is voor het transport van water in CV- en koelsystemen, brandbeveiliging systemen en een groot aantal industriële toepassingen.

Uitvoeringen
De e-NSC pompen van Lowara zijn enkel traps centrifugaal pompen in een waternorm design volgens DIN24254 / EN733. De pompen zijn ontworpen volgens de Europese norm op energie (ErP2015) en standaard voorzien van een IE3 motor. De NSCF pompen zijn leverbaar in vier uitvoeringen:
eNSCF: een direct gekoppelde pomp / motor waarbij de waaier op een verlengde motoraseind is bevestigd.
eNSCF: een direct gekoppelde pomp / motor waarbij een standaard IEC motor met opsteekas is gemonteerd
eNSCF: Een lang gekoppelde fundatie pomp. De pomp voorzien is van haar eigen lagering, gemonteerd met koppeling op een fundatie frame.
eNSCC: pomp voorzien van eigen lagerstoel conform de eNSCF, echter geleverd in vrij aseind.

Hoge efficiëntie
Het nieuw ontworpen hoge efficiëntie hydrauliek in combinatie met IE3-motoren voldoet ruim aan de ErP2015 regelgeving en vormen samen de basis voor zeer lage operationele kosten.

Lange levensduur en eenvoudig onderhoud
De robuuste pompconstructie, verschillende framematen en roestvast stalen vervangbare slijtringen zorgen voor een lange levensduur. Het NSCF ontwerp is eenvoudig waardoor alle servicepunten makkelijk bereikbaar zijn om bedrijfsstilstand te reduceren.

Exact de juiste configuratie
Met materiaalopties variërend van gietijzer tot duplex roestvast staal en verschillende mechanische asafdichtingen, is de NSCF de juiste oplossing voor verschillende vloeistoffen.

Toepassing
De ITT Lowara Xylem NSCF energiezuinige centrifugaal pomp volgens ERP2015 kan voor diverse toepassingen, industrieën en mediums toegepast worden. Deze nieuw ontwikkelde pomp wordt met name toegepast daar waar een zeer grote capaciteit vereist is. Enkele voorbeelden worden hieronder weergegeven.
– boosterpomp
– Hoge druk pomp voor drinkwater toepassingen
– hotwell pomp / condensaatpomp met zeer lage NPSH
– transportpomp voor warmte systemen en koelsystemen
– Boosterpomp voor industriele toepassing
– transportpomp voor tuinbouw / veeteelt
– boosterpomp / hogedruk pomp voor papierindustrie
– Brandblus pompen
– Pomp voor industriewater en drinkwater
– boosterpomp voor HVAC
– transportpomp voor gebouwbeheer

Artikel of pompnummer zoeken: