Lowara eLNEEH inline pomp met Hydrovar
De e-LNE en e-LNT pompen zijn de nieuwe range inline transportpompen van Xylem Lowara voor de tuinbouw / kasbouw en gebouwenbeheer. Deze pompen worden toegepast voor het transport van koud en warmwater voor respectievelijk koelinstallaties en verwarmingsinstallaties. De pompen voldoen aan het energielabel MEI 0,4 en zijn standaard voorzien van een IE3 motor conform ErP2015.
Uitvoering H
De pompen zijn uitgevoerd met een intelligente toerenregeling, de Hydrovar frequentie besturing. Hiermee kunt u de pomp afregelen op constante druk, capaciteit of temperatuur. Tevens zijn de pompen via de Hydrovar aan elkaar te koppelen voor cascade regeling of als elkaars booster pomp.

Lowara eLNT:
Dit is de dubbel pomp oplossing, geïnstalleerd in een enkele pomphuis. Feitelijk heeft u in een zeer kleine opbouw uw bedrijfspomp en reserve pomp in een enkele pompoplossing.

Toepassing:
De eLNT en eLNEEH pompen vinden, dankzij haar ruime keus en grote betrouwbaarheid, haar toepassing in:
– Koelinstallatie pompen in aircoinstallaties
– Verwarmingspompen in gebouwen
– Transportpompen
– Tuinbouw / kasbouw verwarmingspompen
– Industriële wasmachines

Uiterst efficiënt.
State-of-the-art hydraulisch ontwerp met hoogste efficiency in haar klasse. IE3 motoren als standaard. Kan uitgerust worden met Hydrovar pompbesturing om extra energie te besparen.

Maatwerk voor uw toepassing.
Productassortiment is geschikt voor de meeste toepassingen en biedt een uitgebreid aantal oplossingen: de e-LNEEH™ pompen zijn gemaakt van verschillende materialen en zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen om aan de vraag van de meest gangbare installaties te voldoen.

Solide industrieel ontwerp.
Pomphuis van solide plaatwerk, voor een lange levensduur. Speciaal lager ontwerp waardoor de belastende krachten op de lagers verminderd worden, voor een lange levensduur van de lagers. Over gedimensioneerde motoren leverbaar voor vloeistoffen met hoge dichtheid.

Flexibele oplossingen.
Compacte versie voor beperkte ruimte. Hoog efficiënte versie waar laag energieverbruik een prioriteit is.

Artikel of pompnummer zoeken: