Lowara CEA blokpomp
De CEA (een waaier) en CA (twee waaiers) RVS centrifugaal pompen van Lowara zijn direct gekoppeld aan de elektromotor. Deze pompen zijn speciaal ontwikkeld voor licht industrieel gebruik. De pompen zijn vervaardigd uit RVS AISI304 (1.4401). Deze compacte pompen zijn geschikt voor schone vloeistoffen vrij van vaste bestandsdelen. Ze zijn voorzien van een mechanische afdichting en zijn normaal aanzuigend.
UITVOERING
De Xylem Lowara CEA en CA waterpomp is gebouwd voor licht industriële toepassingen in een blokpomp, direct gekoppelde, uitvoering in roestvrijstaal (roestvaststaal ofwel RVS). De pomp is ontwikkeld voor bijvoorbeeld wasstraten, irrigatie of als (drink)waterpomp. De pomp heeft een kleine afmeting en is daardoor gemakkelijk in bestaande installaties te plaatsen.

De CEA is voorzien van een enkele waaier. Voor hogere drukken is de CA uitgevoerd met twee waaiers in serie geschakeld.

MATERIAAL
De Xylem Lowara CEA en CA pomp zijn vervaardigd uit roestvaststaal (RVS ofwel AISI304 ofwel 1.4404). Speciale versie N is geproduceerd uit RVS AISI316 (1.44404).

ASAFDICHTING
De Xylem Lowara CEA en CA is voorzien van een enkele mechanical seal als asafdichting. Een grote diversiteit aan materiaalsamenstelling is beschikbaar voor een groot diversiteit aan vloeistoffen. Van Kool tot Silicium carbide, van NBR tot Viton.

DIRECT GEKOPPELD
De pomp is direct gekoppeld aan een asynchrone elektromotor volgens IP55, isolatie klasse F. De motoren zijn geschikt voor aansturing of 1 fase (230 Volt) en op 3 fase (400 Volt) tot een vermogen van 1,5 kW.
TOEPASSING Lowara CEA en CA

De Xylem Lowara CEA en CA kunt u in diverse toepassingsgebieden vinden. Deze pompen zijn speciaal ontwikkeld om schone en chemisch neutrale vloeistoffen te verpompen. De Xylem Lowara CEA en CA Waternorm pomp is zeer energie zuinig door haar hoge hydraulische rendement wat resulteert in een zeer lange stand tijden en lage TLCC (Total Life Cycle Costs). De pomp is voor licht industrieel gebruik.
– (Drink) water transportpomp
– Bedrijfswater pomp
– Koelwaterpomp
– Heetwaterpomp
– Wasstraten
– Wijn productie pomp
– Irrigatiepomp
– Boosterpomp
– HVAC
– Water circulatiepomp
– Besproeingspomp
– Filter systemen, ultra filtratie

Artikel of pompnummer zoeken: